Fából készült fürdőkádak, merülődézsák

furdokad

Fürdôkádjaink esztétikus megjelenésükkel, ergonómikus kialakításukkal szolgálják a mindennapi kényelmet. Anyaguk I. osztályú akácfa, mely rendkívül jól bírja a nedves környezetet, szabadban történô elhelyezéskor nem okoz gondot az idôjárás viszontagsága, így megfelelô karbantartás mellett 15-20 évig is használhatóak. A fürdôkádak kényelmét növelheti a választható kiegészítôkkel: beépített ülés, kiemelhetô háttámla, szappan-, pohártartó, ki- és beszállást könnyítô létra vagy fellépô. A lefolyó igény szerint kerül beépítésre, így a kádak kezelése egyszerû, könnyen csatlakoztatható a szennyvízhálózathoz.

Belsô térben történô elhelyezésnél a lábbal kialakított, szabadtéri elhelyezésnél a láb nélküli változatot ajánljuk.furdokad2

Az ülô és fekvô kádak kis vízigényûek, 1 vagy 2 személyes kivitelben készülnek.


Fürdôkádak, merülôdézsák felületkezelése történhet olajjal vagy lakkal, az összetartó pántolás kérhetô galvános, vagy saválló anyagból.

A fürdőkádak kényelmét növelheti a választható kiegészítőkkel:

  • beépített ülés
  • kiemelhető háttámla
  • szappan-, pohártartó
  • ki- és beszállást könnyítő létra vagy fellépő

A lefolyó igény szerint kerül beépítésre, így a kádak kezelése egyszerű, könnyen csatlakoztatható a szennyvízhálózathoz. Belső térben történő elhelyezésnél a lábbal kialakított, szabadtéri elhelyezésnél a láb nélküli változatot ajánljuk. Az ülő és fekvőkádak kis vízigényűek, 1 vagy 2 személyes kivitelben készülnek.

A merülődézsa az igazi szaunázás elengedhetetlen kelléke. Szauna mell, hideg vizes merüléshez ajánljuk. Emellett alkalmas nyári pancsoláshoz, rendszeres napi tisztálkodáshoz egyaránt. A merülődézsa feltöltése történhet kádtöltő csaptelepen, vagy egyszerű tömlőn keresztül. Az igény szerint beépített lefolyón a víz leereszthető a csatornába, vagy vegyszermentes használat esetén alkalmazható a kerti növények öntözésére is.

Fürdőkádak, merülődézsák felületkezelése történhet olajjal vagy lakkal, az összetartó pántolás kérhető galvános, vagy saválló anyagból. Belső térben való elhelyezéskor ajánljuk a lakkos felületkezelést, szabadtéri elhelyezéskor az olajos kezelést, így kevésbé lesz kitéve a kád illetve a dézsa a szélsőséges időjárási körülményeknek. Anyaguk I. osztályú akácfa, mely rendkívül jól bírja a nedves környezetet, szabadban történő elhelyezéskor nem okoz gondot az időjárás viszontagsága, így megfelelő karbantartás mellett 15-20 évig is használhatóak.