A fürdődézsát az Ön kényelmére terveztük, hogy élvezhesse a kinti fürdőzést a családdal, barátokkal!

kertben

A szabadtéri fürdőzés egy új dimenziót hoz a szabadidő eltöltésében, télen, nyáron, a csillagos ég alatt.

A BestLifePro biztosítja, hogy bármelyik pillanatban, bármely szezonban pihenhessen, és élvezhesse a meleg, pihentető fürdőzést.
Miután beleült az elméje is megnyugszik, és bármi is az oka, minden stressz, feszültség eltűnik, és a fájdalomérzet úgy tűnik el, mintha elpárologna.

Egyszerre legalább 10-12 személy élvezheti a fürdődézsa jótékony hatását, az együttlét és az öröm érzései egy páratlan élményhez járulnak hozzá, amit a   BestLifePro fürdődézsa nyújt.
Az élmény mellett, amit használat közben tapasztalhat meg, a BestLifePro fürdődézsa egy gyönyörű tárgy, aminek saját jellege és stílusa van és minden teraszon vagy kertben jól mutat.

A dézsa nagyon kevés karbantartást igényel, és esztétikailag az egyik legszebb és legtartósabb fából készül, emellett felhasználóbarát és viszonylag olcsó.


Felkeltettük az érdeklődését? Ha többet szeretne megtudni fürdődézsáinkról, akkor ezen a weblapon böngészve megteheti.

 

 

 1. Fűtési módok
 2. A fa
 3. A víz
 4. Törölközőtartó
 5. Pohártartó
 6. Thermotető
 7. Létra, lépcső

1. Fűtési módok


A forró fürdőzés élményét egy saválló acélból készült, fatüzelésű kályha biztosítja, mely a dézsa belsejébe, a vízbe merítve kerül elhelyezésre.

 • Alsókályhás modellek - Ezeknél a dézsáknál a kályha a dézsa alsó részén kerül elhelyezésre. Így a dézsa teljes méretében élvezhető. A kályhatest egy lábvédő ráccsal van elválasztva, így teljes biztonsággal használhatják a felnőttek és a gyermekek is. A dézsában lévő víz ilyenkor nagyobb felületben érintkezik a kályhával, így gyorsabban felmelegszik, viszont a tűz csak a dézsán kívülről táplálható.
 • Felsőkályhás modellek - Ezeknél a fürdődézsáknál a kályhatest szintén a dézsán belül kerül elhelyezésre, azonban felülről belemerítve. A tűz ilyenkor közvetlenül a vízben ülve táplálható. A biztonságot itt is egy kályhaleválasztó rács garantálja. Ez igény szerint választható perforált védőburkolattal is.

 • Elektromos fűtésű modellek - fűtőpatronnal

 • Központi fűtésre kapcsolt modellek
   
party_200_copy alsokalyha kalyha1

 

 


2. A fa

 

Dézsáink akácfából készülnek. Az akác fájának kedvező fizikai tulajdonságai, és rendkívüli tartóssága széles körű felhasználhatóságot tesz lehetővé. Rugalmassága kitűnő, nyomással szemben nagy szilárdságot mutat, szakítási szilárdsága valamennyi hazai fafajunkat fölülmúlja, hajlítás és hasíthatóság tekintetében is a lehető legjobb fafajaink közé tartozik. Légszárazon a legkeményebb hazai fánk, kiváló a fűtőértéke, nyers állapotban is jól ég.
Jól megmunkálható, fényezhető és elsősorban telítés nélkül is a legtartósabb fafaj. Mesterséges szárítása előnyösebb a tölgyénél.
Ragasztása és felületkezelése nagy figyelmet érdemel. A fafajok közül a legkeményebb, legsűrűbb, legszilárdabb fák közé tartozik.
Az akác felhasználása meglehetősen széleskörű, mind az iparnak, mind a mezőgazdaságnak kitűnő nyersanyaga.
Éppen ezért választottuk alapanyagul ezt a fát, hiszen felsorolt tulajdonságai garantálják, hogy megfelelő karbantartással tulajdonosa akár 15-20 évig is élvezheti a dézsa nyújtotta örömöket.

A dézsák alakja lehet kerek és ovális. Mindkét modell alkalmas családi és nagyobb baráti összejövetelekre, hiszen kisebb és nagyobb férőhelyű modelljeink közül kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet.

romantic2 zeusz

 


3. A víz

 

A szabadtéri fürdődézsát fel lehet tölteni egy hétköznapi kerti tömlővel, ami igénybe vesz néhány órát attól függően, hogy mekkora az Ön fürdődézsájának kapacitása, és maga a kerti tömlő. Lehet egy külön tömlővel, amit egy nagyobb kapacitású rendszer kezel, ez csökkentheti a feltöltési időt. A víz akár származhat kútból is természetesen.

Annak érdekében, hogy a víz a külső szennyeződésektől tiszta legyen, érdemes néhány fürdőzés alkalmával kicserélni a vizet. Ha azonban hosszabb ideig kívánja a vizet megtartani a dézsában, akkor javasolt valamilyen szűrő vagy vegyi fertőtlenítő anyag használata.

hercules_vizzel

A fürdődézsák ürítése

 • Alsó kifolyós, dugós - a fadézsa alján egy leeresztő dugó van elhelyezve,
 • Oldalsó kifolyású, csapos - a dézsa oldalán van elhelyezve egy csap, melyhez tetszés szerint tömlő csatlakoztatható,

  így lehet a vizet kiengedni egy esővízgyűjtőbe, vagy egy kisebb gödörbe. A leeresztett víz tetszés szerint elvezethető a csatorna hálózatba is, vagy felhasználható locsolásra is.
also_kifolyos kifolyo

 

Az első 2-3 használatbavétel során natúr, valamint olajos felület esetén a víz bebarnulására számítani kell, mely a fában lévő faolajok, valamint csersav kioldódásának következménye. Ennek esztétikai hatáson kívül semmilyen más, negatív következménye nincs, az emberi bőrre pedig természetes volta miatt csak pozitív hatásai ismertek.

 


4. Törölközőtartó

 

Készülhet fémből, fából, a dézsa oldalán lehet elhelyezni.

fem_torulkozotarto

 


5. Pohártartó

 

Dézsáinkra egy vagy akár több pohártartó is elhelyezhető, tetszés szerint kívülre, vagy a felső tüzelésű kályhás dézsák esetén belülre is.  Így a vízben ülve még tovább fokozhatjuk komfortérzetünket.

dezsa_pohartartovalfurdokad2

 


6. Thermotető

 

A tető dézsánk téli-nyári kiegészítője lehet. Télen nagyon praktikus, hiszen kialakításának és anyagának köszönhetően a felmelegített víz nagy hideg esetén is maximum 2-3°C-ot veszít a hőmérsékletéből. Nyáron szintén praktikus, hiszen egyrészt védi a vizet a bogaraktól és lehulló levelektől, másrészt a gyermekek biztonságát is növeli.

Anyagát tekintve hőszigetelő szendvicspanel, ponyva pvc borítással. Előnye, hogy nem mállik szét, nem válik porózussá, könnyen mosható, tisztítható. Igény esetén műbőr kivitelben is kapható!

thermotetothermoteto2

 


7. Létra, lépcső

 

Az alapmodell tartalmaz egy 3 fokos létrát, ami a ki- és beszállást könnyíti meg. A fürdődézsa belső oldalánál nem szükséges további lépcső kialakítása, mert a beépített ülőkék segítenek a mozgásban.
A több személyes fürdődézsa modellek esetén választható lépcső is, amely saválló acél vázszerkezettel készül, ezeknél a vízgépészet aláépíthető.

romantic2apollodezsa_letravaldezsa_lepcsovel