Best Life Pro fürdődézsák, szabadidőkádakfurdozes1

Képzelje el, esténként kinn ül a szabadban a családdal vagy a barátokkal, relaxálnak, beszélgetnek és mindezt nem egy asztalnál, hanem egy forró vízzel teli dézsában teszik.  A háttérben a pattogó tűz hangja hallatszik.

Ez egy álom? Nem, többé már nem kell erről álmodoznia, mert ez valósággá válhat a fából készült Best Life Pro fürdődézsával.


furdozs2

A fürdődézsa télen-nyáron remek felüdülést és kikapcsolódást jelent, tökéletes kiegészítője a kerti partiknak, baráti-, családi összejöveteleknek, időjárástól függetlenül, télen, nyáron, esőben, hóban. Egyszerre akár 10-12 személy is élvezheti a szabadtéri fürdőzést, páratlan élményt szerezve ezzel.

hoangyal

 

Rajzolt már hóangyalt fürdőruhában? Miért hagyná ki? Felfrissíti a testet és a lelket…

 

 

kalyha1party_200_copy

A forró fürdőzés élményét egy saválló acélból készült, fatüzelésű kályha biztosítja, mely a dézsa belsejébe, a vízbe merítve kerül elhelyezésre.

Manapság a wellness, különösen a home-wellness egyre népszerűbbé válása idején kerül a fürdődézsa is mindinkább előtérbe. Egy fárasztó nap után már nincs ideje vagy kedve elmenni egy wellness központba, szívesebben töltené idejét a családdal? A Best Life Pro fürdődézsával a felfrissülést kényelmesen, odahaza, akár mindennap megteheti

Zeusz250_copy

A dézsa kedvező árával, alacsony karbantartási igényével, könnyű telepíthetőségével méltán válik népszerűvé, s ékes díszévé a terasznak, kertnek egyaránt!

A fürdődézsa anyaga akácfa, mely esztétikumával és tartósságával hívja fel magára a figyelmet.

Megfelelő karbantartás mellett akár 15-20 évig is élvezheti a dézsa nyújtotta örömöket.